Achter SEGETIA gaat de eigenaar en bedrijfsvoerder Leon J.J. Segers, schuil.

Kennis en ervaring

Achter SEGETIA gaat de eigenaar en bedrijfsvoerder Leon J.J. Segers, schuil. Als bedrijf wil deze BV de ervaring die door mij, de eigenaar is opgedaan in de loop van de jaren, inzetten ten behoeve van het MKB. Ik ben in 1968 afgestudeerd als bedrijfseconometrist en ben vervolgens gediplomeerd als AA-accountant.

Sinds 1973 ben ik als eigenaar van accountantskantoor Segers, werkzaam geweest voor het MKB. In deze praktijk heb ik vele branches van het midden- en kleinbedrijf uitgebreid, diepgaand en van alle kanten leren kennen.

Op ons kantoor te Gronsveld, verzorgden wij voor onze klanten maatwerk, in velerlei vorm maar altijd uitgaande van de klant, van zijn ambities en mogelijkheden.

De aard van onze werkzaamheden bepaalde de ondernemer natuurlijk zelf. De doelstelling van ons bedrijf was ervoor te zorgen dat de ondernemer zo ongestoord mogelijk kon ondernemen en zich dus niet hoefde bezig te houden met (veelal bureaucratische) formaliteiten en andere ‘regelareien’. Bovendien beschouwden wij het als onze taak om de kostenpost “belastingen” voor onze cliënten zo laag mogelijk te maken.